Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerinin İtici Gücü Olarak Genç Kadın Girişimciler Online Programı 14-17 Eylül 2020’de Düzenlenecek

27.08.2020


İslam İşbirliği Gençlik Forumu (ICYF), Birleşmiş Milletler Sınai Kalkınma Örgütü (UNIDO) iş birliğinde, 14-17 Eylül 2020 tarihlerinde “Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerinin İtici Gücü Olarak Genç Kadın Girişimciler” başlığı altında 4 günlük bir online program düzenliyor.

Genç kadın girişimcilere yönelik sorunların; iyi uygulamalar, başarılı tecrübeler ve politika modellerinin, sürdürülebilir kalkınma ve toplumlara sağladığı katkı ve rollerin ele alınacağı söz konusu programa, İİT üye devletlerinden ve İTT üyesi olmayan devletlerdeki Müslüman azınlıklardan 18-35 yaş aralığındaki İngilizce bilen tüm kadın girişimciler, dört günlük süreçte eksiksiz bir şekilde katılım sağlamaları kaydıyla, 23 Ağustos 2020 tarihine kadar https://www.icyforum.org/call-for-applications-young-women-entrepreneurs-as-drivers-of-sdgs-4-day-online-program/ internet adresi üzerinden başvuru yapabilecektir.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE