Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

Kadınlar EuroLeague’de Fenerbahçe Öznur Kablo Üçüncülük Maçına Çıkıyor

18.04.2021


Kadın basketbolunda Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki en önemli organizasyonu olan Kadınlar EuroLeague'de bugün üçüncülük ve final maçları oynanacak.

İstanbul Volkswagen Arena'daki mücadelelerin ilkinde temsilcimiz Fenerbahçe Öznur Kablo ile Macar ekibi Sopron Basket, saat 15.00'te üçüncülük için karşılaşacak. Sarı-lacivertliler yarı final karşılaşmasında UMMC Ekaterinburg’a 88-84'lük skorla mağlup olmuştu. Sopron Basket de yarı final maçında Perfumerias Avenida'ya 72-61 yenilmişti.

Final maçında ise İspanya'nın Perfumerias Avenida takımı ile Rus ekibi UMMC Ekaterinburg saat 19.00'da karşı karşıya gelecek.

Kadın basketbolunda Avrupa'nın en büyük kupası, 2012 ve 2016 yıllarının ardından üçüncü kez İstanbul'da sahibini bulacak. 2012 yılında İspanyol ekibi Ros Casares, 2016 yılında da bugün final maçına çıkacak UMMC Ekaterinburg şampiyonluk kazanmıştı.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE