Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

Kadınlar Eurocup’ta Günün Sonuçları

22.01.2021


Kadınlar Eurocup’ta mücadele eden temsilcilerimiz Bellona Kayseri Basketbol, Birevim Elazığ İl Özel İdare, Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol, Hatay Büyükşehir Belediyespor ve OGM Ormanspor, bu penceredeki grup maçlarını tamamladılar.

C Grubu’nda yer alan temsilcimiz Hatay Büyükşehir Belediyespor, Sparta&k M.R. Vidnoje’i 77-72’lik skorla mağlup etti. Müsabakanın ilk yarısını 35-34 önde tamamlayan Hatay Büyükşehir Belediyespor’da Özge Yavaş 23 ve Astou Ndour 20 sayıyla oynarken, Sparta&k M.R. Vidnoje’de ise Kseniia Levchenko 26 sayı kaydetti.

B Grubu’nda bulunan temsilcimiz OGM Ormanspor, Aluinvent DVTK Miskolc’e 93-82 kaybetti. Rakibi karşısında ilk yarıyı 43-42 geride kapatan OGM Ormanspor’da Brittney Sykes 25 ve Angelica Robinson 16 sayıyla oynarken, Aluinvent DVTK Miskolc’de ise Keyona Lavette Hayes 34 sayıyla maçı tamamladı.

A Grubu’ndaki temsilcimiz Bellona Kayseri Basketbol, BC Prometey’i 106-82’lik skorla geçti. İlk yarıyı 52-40 önde kapatan Bellona Kayseri Basketbol’da Tyasha Harris 35 ve Kalani Brown 24 sayıyla maçı tamamladı. BC Prometey’de ise Tyrone Mosby 18 sayıyla mücadeleyi noktaladı.

C Grubu’ndaki bir diğer temsilcimiz Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol, VBW CEKK Cegled’e 72-52 kaybetti. Müsabakanın ilk yarısını 39-23 geride tamamlayan Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol’da Nathalie Fontaine 18 ve Shaqwedia Wallace 13 sayıyla oynadı. VBW CEKK Cegled’de ise Nicole Moore 32 sayı kaydetti.

D Grubu’ndaki temsilcimiz Birevim Elazığ İl Özel İdare, KP Brno’yu 73-61’lik skorla mağlup etti. Rakibi karşısında ilk yarıyı 33-23 önde tamamlayan Birevim Elazığ İl Özel İdare’de Emma Cannon 28 ve Kelsey Mitchell 24 sayı kaydederken, KP Brno’da ise Eva Kopecka 15 sayıyla oynadı.

Grup maçlarının ardından Birevim Elazığ İl Özel İdare ile Bellona Kayseri Basketbol, Son 16 turunda eşleşti.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE