Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

ING BSL’de Yeni Sezon Tivibu ve TRT Spor’dan, Herbalife Nutrition KBSL de Tivibu’dan Canlı Olarak Yayınlanacak

14.09.2021


Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), Tivibu ve TRT ile ING Basketbol Süper Ligi’nin yayın hakları konusunda yeniden anlaşmaya vardı. Aynı zamanda yeni sezonda Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde de belirlenen maçlar, 2020-2021 sezonunda olduğu gibi yine Tivibu ekranlarında olacak. 

Anlaşma kapsamında Tivibu, Avrupa’nın en iyi ligleri arasında yer alan ING Basketbol Süper Ligi’ndeki tüm karşılaşmaları canlı olarak yayınlayacak. Ayrıca ligde her hafta belirlenen maçlar, geçen yıl olduğu gibi TRT Spor ekranlarından izleyicilerle buluşacak.  

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu yayın hakları anlaşmaları için şu ifadeleri kullandı:

“Basketbolseverlere yayıncı kuruluş konusunda gösterdikleri sabır için teşekkür ederiz. Amacımız Türk basketbolunu ülkemizdeki her evimizde izlenir kılmak olduğundan yeni yayın anlaşmamız için çok hassas bir süreç geçirdik. 

Geçtiğimiz dönemde yayıncı kuruluşumuz olan Tivibu ile bu dönemde de yeni yayın anlaşmamızı yapmış olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz ve Tivibu ailesinin tüm yöneticilerine bu süreçteki değerli iş birlikleri için teşekkür ediyoruz. 2021-2022 sezonunda ING Basketbol Süper Ligi artan coşku ve heyecanıyla Tivibu ve TRT ekranlarında, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi Tivibu’da olacak.

Basketbolda kulüplerimiz ve taraftarlarımız için hep daha iyi bir yayın modeli arayışımız oldu. Devam eden pandemi sürecinde salonlarımızdaki seyirci kapasitemizi şimdilik yüzde elli ile sınırlandırmak zorunda kaldık. Ancak hepimiz biliyoruz ki, taraftarımız ve izleyicilerimiz olmadan basketbolun coşkusu eksik kalıyor. Bu nedenle ING Basketbol Süper Ligi’nde geçtiğimiz yıl olduğu gibi Tivibu yayınlarımızın yanı sıra TRT Spor’da da basketbol şöleni yaşanacak. Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi de Tivibu’nun açık kanalından basketbolseverlere ulaşacak.

Basketbolun gücünü ortaya koyan bu büyük yayın anlaşmamız ile Türk basketboluna duydukları güveni ve desteği ortaya koyan Tivibu ve TRT’ye çok teşekkür ediyorum.”

Türk Telekom CEO’su Ümit Önal, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede; “Türkiye Basketbol Federasyonu ve dijital televizyon platformumuz Tivibu arasında gerçekleşen anlaşmayla, sporseverler basketbol heyecanını yayıncılıktaki son teknolojileri kullanıcılarla buluşturduğumuz platformumuzda yaşamaya devam edecek. Zengin içeriği ve kullanıcı dostu teknolojileriyle farklı bir televizyon deneyimi yaşatan Tivibu ile sporun her branşını ekrana taşıyoruz. Sporseverler, Tivibu ve TivibuGo üzerinden spor karşılaşmalarının heyecanına her an her yerden erişebiliyorlar. Gerçekleşen anlaşmadan mutluluk duyuyor, tüm sporseverlere hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE