Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

ING Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Basketbol Ligi Lig Kurulu Toplantıları Yapıldı

10.06.2020


ING Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Basketbol Ligi (TBL) Lig Kurulu Toplantıları, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) yöneticileri ve kulüp temsilcilerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Online olarak düzenlenen TBL Lig Kurulu Toplantısı’na; TBF CEO’su Ömer Onan, TBF Genel Sekreteri Serbülent Şengün, TBF Genel Sekreter Yardımcısı Emin Balcı, TBF Merkez Hakem Kurulu Başkanı Recep Ankaralı, TBF Erkek Ligleri Direktörü Derya Yannier, TBF Erkek Ligleri Direktör Yardımcısı Özgün Önver, TBF Sicil Lisans Müdürü Erinç Toklucu, TBF yetkilileri ile TBL takımlarının temsilcileri katıldı.

Yine online gerçekleştirilen ING Basketbol Süper Ligi Lig Kurulu Toplantısı’nda ise TBF Yönetim Kurulu Üyeleri Emre Uğurlu, Hüseyin Beşok ve Yılmaz Ergüden, TBF CEO’su Ömer Onan, TBF Genel Sekreteri Serbülent Şengün, TBF Genel Sekreter Yardımcısı Emin Balcı, TBF Merkez Hakem Kurulu Başkanı Recep Ankaralı, TBF Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım, TBF Erkek Ligleri Direktörü Derya Yannier, TBF Erkek Ligleri Direktör Yardımcısı Özgün Önver, TBF Sicil Lisans Müdürü Erinç Toklucu, TBF Pazarlama Müdürü Selin Erdoğan, TBF yetkilileri ile ING Basketbol Süper Ligi’nden takımların temsilcileri yer aldı.

Toplantıda geçtiğimiz sezonun değerlendirmesi yapılırken; gelecek sezonun planlaması üzerine konuşuldu.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE