Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

ING All Star 2020’nin En Hızlı Bebeğini Arıyoruz!

27.12.2019


19 Ocak Pazar günü ING All-Star 2020’de, yılın en hızlı bebeği de belli olacak.

Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek “Çiçeksepeti.com Bebek Yarışı” etkinliğinde 8-11 aylık bebekler, salondaki ve ekran başındaki izleyicilere eğlenceli anlar yaşatacak.

 Çiçeksepeti.com Bebek Yarışı’nda yer almak isteyenlerin, bebeklerinin emeklerken çekilen bir videosunu #AllStarınYıldızBebeği etiketi ile paylaşmaları, bebeklerinin kaç aylık olduğunu, anons edilecek özelliğini ve bir fotoğrafını direkt mesaj ile Basketbol Süper Ligi’nin Instagram hesabına göndermeleri ve Basketbol Süper Ligi ile Çiçeksepeti.com’un Instagram hesaplarını takip etmeleri gerekmektedir.

Yarışmaya katılmaya hak kazanan bebeklerin ebeveynleri için iki adet etkinlik bileti temin edilecek, biletler e-bilet olarak etkinlikten 3 gün önce verilen elektronik posta adreslerine gönderilecektir.

Yarışmayı kazanan bebeğimiz Çiçeksepeti.com’un hazırladığı özel bir hediyenin sahibi olacak.

Yarışmaya katılım 10 bebek ile sınırlıdır. Seçilen 10 bebeğin yanı sıra, 10 bebek de yedek katılımcı olarak belirlenecektir. Yedek katılımcı bebeklerin ebeveynleriyle direkt mesaj yoluyla iletişime geçilecektir.

Başvurularınız için son gün 10 Ocak 2020!

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE