İl Temsilcileri Toplantısı Ankara'da Düzenlendi

Yayın Tarihi: 30.09.2026
Türkiye Basketbol Federasyonu’nun (TBF) 2026-2027 sezonu İl Temsilcileri Toplantısı, 28-30 Eylül 2026 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirildi.
Üç gün süren toplantının açılışını TBF Genel Sekreteri Dr. Serhan Antalyalı gerçekleştirdi. Antalyalı, geride kalan sezonu değerlendirirken 2026-2027 sezonuna ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.
TBF Basketbol Geliştirme Direktörü Fırat Eser, İl Temsilcilerine yönelik görev ve sorumluluklar ile illerin faaliyetlerinin değerlendirilmesine ilişkin sunum gerçekleştirdi. TBF Altyapı Faaliyetleri Yönetmeni Serdar Çelik ise Türkiye Basketbol Federasyonu’nun gerçekleştirdiği faaliyetler ve projelere yönelik sunum yaparken, Yerel Ligler ve Yurt İçi Faaliyetler hakkında bilgiler aktardı. Ayrıca toplantıda yerel ligler, 3x3 faaliyetleri ve illerde karşılaşılan konulara ilişkin il temsilcileriyle bölgesel çalışma grupları oluşturuldu.
TBF A Klasman Hakemi Mehmet Şahin, “Kural Değişiklikleri” başlıklı sunumunu gerçekleştirdi. Toplantıda ayrıca Dijital Pazarlama Uzmanı Okan Yüksel, “Sosyal Medyanın Etkin ve Doğru Kullanımı” konusunda bilgiler aktardı. Uzman Spor Psikoloğu Arda Çoşkun, “Sporcu Velileri ile İletişim” başlıklı sunumunu gerçekleştirirken, konuşmacı ve yazar Mehmet Yıldırım Özel ise “Kişisel Gelişim ve İletişim” başlıklı bir sunum yaptı.
Toplantı genel değerlendirmeyle sona erdi.



































