Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

İkas, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin Yeni Ana Sponsoru

25.09.2023


Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ile ikas arasında imzalanan anlaşmayla ikas; Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsorları arasında yerini aldı.

İmza töreni; TBF Başkan Vekili Ömer Onan, ikas kurucu ortağı ve CEO'su Mustafa Namoğlu, TBF ve ikas yöneticilerinin katılımıyla İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda organize edildi.

İmza töreninde konuşan TBF Başkan Vekili Ömer Onan, “Ülkemizde günden güne gelişen ve bizleri başarılarıyla gururlandıran e-ticaret sektörü firmalarından ikas ile anlaşmamızdan büyük mutluluk duyuyoruz. “İkas hızında e-ticaret” sloganıyla faaliyetlerini sürdüren ikas, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsoru olarak bizlere destek olacak. Türk basketboluna vermiş oldukları bu kıymetli katkıları için ikas kurucu ortağı ve CEO'su Mustafa Namoğlu’na teşekkür ediyorum.

Birbirinden değerli antrenör ve oyuncuların mücadele ettiği Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 16 takımımız yer alıyor. Markalarımızın vermiş oldukları bu destekle ligimiz, Avrupa’nın en prestijli ligleri arasında bulunuyor. Geride bıraktığımız yıl ligimizde mücadele gücü yüksek karşılaşmalar izledik. Bu sezon da aynı şekilde rekabet düzeyinin üst seviyede olacağına inancımız tam. Bu bağlamda Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsoru olan ikas’a bir kez daha teşekkür ederek iş birliğimizin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. 

ikas kurucu ortağı ve CEO'su Mustafa Namoğlu ise yaptığı açıklamada; “Ülkemiz basketboluyla iç içe olmak ikas'a gurur veriyor. Bu sezon, üst düzey bir lig izleyeceğimize inancımız tam ve bunun bir parçası olduğumuz için çok heyecanlıyız. Tüm TBF ekibine desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Türk Basketbolu ve Türk sporuna desteğimiz artarak devam edecek.” diyerek sözlerini noktaladı.


Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE