Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi Ekipleri Hazırlık Karşılaşmaları Oynadı

24.09.2020


Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekipleri, oynadıkları müsabakalarla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.

Yenişehir Belediyesi Müfide İlhan Kadın Basketbol Turnuvası’nın açılış mücadelesinde Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol, Birevim Elazığ İl Özel İdare’yi uzatma sonunda 91-86’lık skorla mağlup etti. Karşılaşmanın ilk yarısını 47-45 geride kapatan Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol’da Briana Nicole Day 26 ve Gabija Meskonyte 17 sayıyla oynadı. Birevim Elazığ İl Özel İdare’de ise Nika Baric 22 ve Nihan Demirkol da 17 sayıyla maçı tamamladı.

Bu maçın ardından oynanan diğer karşılaşmada Mersin Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol, OGM Ormanspor’u 72-57 ile geçti. Maçın ilk yarısını 32-27 üstün tamamlayan Mersin Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol’da Alina Iagupova 32 ve Luidmyla Naumenko 17 sayı kaydetti. OGM Ormanspor’da ise Damla Gezgin 16 ve Angelica Robinson 13 sayıyla oynadı.

14. Erciyes Kupası’nın açılış mücadelesinde Hatay Büyükşehir Belediyespor, Beşiktaş’ı 87-76’lık skorla yendi. Kadir Has Kongre Merkezi Spor Salonu’ndaki mücadelenin ilk yarısını 54-37 önde kapatan Hatay Büyükşehir Belediyespor’da Hind Ben Abdelkader 30 ve Gizem Başaran 18 sayı üretti. Beşiktaş’ta ise Angela Salvadores 22 ve Nisa Yalçın 16 sayıyla mücadeleyi noktaladı.

Turnuvada bu maçın ardından oynanan diğer mücadelede Nesibe Aydın, Bellona Kayseri Basketbol’u 74-52 mağlup etti. Maçın ilk yarısını 37-21 önde kapatan Nesibe Aydın’da Ruthy Hebard 17 ve Büşra Akgün 12 sayıyla oynadı. Bellona Kayseri Basketbol’da ise Ayşegül Günay Aladağ 13 ve Melis Gülcan 10 sayıyla maçı tamamladı.

14. Erciyes Kupası’nda ilk günün son maçında Fenerbahçe Öznur Kablo, İzmit Belediyespor’u 71-54 ile geçti. Mücadelenin ilk yarısını 34-27 geride kapatan Fenerbahçe Öznur Kablo’da Sevgi Uzun 24 ve Cecilia Zandalasini 14 sayı kaydetti. İzmit Belediyespor’da ise Egle Siksniute 12 ve Clarissa Dos Santos 10 sayıyla mücadeleyi noktaladı.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE