Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

FIBA European Challengers Organizasyonlarının Yer ve Tarihleri Açıklandı

07.06.2021


FIBA, 2021 yılının yaz aylarında düzenlenecek European Challengers organizasyonlarının tarihlerini ve düzenlenecek şehirlerini açıkladı. Buna göre; 13-18 Temmuz tarihleri arasında Türkiye, Fransa, Rusya, Belarus, Polonya ve Portekiz’in katılacağı FIBA 20 Yaş Altı Kadınlar European Challengers, Konya’da düzenlenecek.

3-8 Ağustos tarihleri arasında Türkiye, Rusya, Slovenya, Letonya, Polonya ve Çekya’nın mücadele edeceği FIBA 18 Yaş Altı Erkekler European Challengers da yine Konya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Öte yandan 20-25 Temmuz tarihleri arasında Gürcistan’ın Tiflis kentinde organize edilecek 20 Yaş Altı Erkek Milli Takımımızın katılacağı FIBA 20 Yaş Altı European Challengers’ta Fransa, Almanya, Polonya, Gürcistan ve Bulgaristan mücadele edecek.

FIBA 18 Yaş Altı Kızlar European Challengers’a katılacak 18 Yaş Altı Kız Milli Takımımız, Çekya’nın Klatovy kentinde Litvanya, Çekya, Macaristan, Sırbistan ve İrlanda ile karşı karşıya gelecek. Organizasyon 27 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

16-21 Ağustos tarihleri arasında Sırbistan’ın Novi Sad kentinde düzenlenecek FIBA 16 Yaş Altı Erkekler European Challengers’ta ise 16 Yaş Altı Erkek Milli Takımımızın rakipleri Sırbistan, İsrail, Slovenya, Çekya ve Belçika olacak.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE