Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

FIBA Altyapı Gelişim Projesi 1. Ulusal Basketbol Kampı Antrenörleri İçin Ön Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

25.01.2023


FIBA Altyapı Gelişim Projesi kapsamında 25-29 Ocak 2023 tarihlerinde Kocaeli’de organize edilecek 1. Ulusal Basketbol Kampı öncesi görev alacak antrenörlerin teknik toplantısı Türkiye Basketbol Federasyonu’nda (TBF) gerçekleştirildi.

TBF koordinatörlüğünde; Bulgaristan, Kuzey Makedonya, Kosova ve Romanya Basketbol Federasyonlarının ortaklığında 2016 yılından bu yana düzenlenen FIBA Altyapı Gelişim Projesi, U14 Kız ve Erkek Milli Takımlarının potansiyel sahibi oyuncu, genç antrenör ve yöneticilerinin gelişimini amaçlıyor. 

Bu kapsamda görevli olarak bir araya gelen antrenörlerle Türkiye Basketbol Federasyonu’nda teknik toplantı gerçekleştirildi. Açılış konuşmasını TBF Genel Sekreteri Dr. Serhan Antalyalı ile TBF Genel Sekreter Yardımcısı ve Basketbol Geliştirme Direktörü Fırat Eser’in yaptığı teknik toplantıda, TBF Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım “Milli Takımlar Genel Yapılanması”, TBF Kadın Milli Takımlar Direktörü Nilay Yiğit Kartaltepe “Kadın Milli Takımlar Genel Yapılanması”, A Kadın Milli Takım Başantrenörü Ekrem Memnun “Milli Takım Koçluk Felsefesi”, TBF Basketbol Geliştirme ve Proje Yöneticisi N. Yağız Kaba “Basketbol Geliştirme ve Proje Yöneticisi”, TBF Milli Takımlar Yetkilisi İbrahim Daloğlu “Kamp Teknik Planlaması ve Sonraki Adımlar”, A Kadın Milli Takım Psikoloğu Seren Akıncı Özdurulmuş “Milli Takımlarda Psikolojinin Önemi” hakkındaki sunumlarının ardından U14 altyapı maçı ve Galatasaray Nef - Limoges Basketbol Şampiyonlar Ligi maçını takip ederek kampa girdiler.
 

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE