Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

FIBA 2021 Kadınlar Avrupa Şampiyonası Medya Akreditasyonları Açıldı

25.03.2021


17-27 Haziran 2021 tarihleri arasında İspanya ile Fransa'nın ortaklaşa düzenleyeceği FIBA 2021 Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nın medya akreditasyon süreci başladı. FIBA tarafından akreditasyon başvuruları için 21 Mayıs 2021 son tarih olarak belirlendi.

Akreditasyon için başvuru yapmak isteyen basın mensupları, FIBA Medya Portalı üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilir. FIBA Medya Portalı’na ulaşmak için tıklayınız.

GENEL ŞARTLAR:
* Medya kimlik bilgilerinin değerlendirilebilmesi için başvuru sahibinin orijinal içeriği üreten ve yayımlayan gerçek bir medya kuruluşunu temsil etmesi gerekmektedir.

* Serbest çalışanlar (Yazarlar, fotoğrafçılar ve kameramanlar) başvuruda bulunabilir, ancak kimlik bilgilerinin değerlendirilmesi için bir medya kuruluşuyla onaylanmış bir görevde olduklarını kanıtlamaları istenebilir.

* Genel kabul görmüş haber toplama kriterlerine göre kulüp temsilcileri, acenteler, eğitim kitapçığı yazarları ve taraftar blog yazarları tarafından orijinal içerik üretmeyen medya başvuruları dikkate alınmayacaktır.

* Yeterlilikler, başvuran medya mensubunun profesyonel geçmişine, etkinliğe ve genel olarak basketbola uygunluğuna ve salonlardaki yer mevcudiyetine göre verilir.

* FIBA ile Fransa ve İspanya'daki Yerel Organizasyon Komiteleri, etkinliğe başarılı bir şekilde akredite olan tüm medya mensuplarını ağırlamak için her türlü çabayı gösterecek ve onlara iyi bir erişim ve bilgi sağlamak için ellerinden geleni yapacaktır.

* Bununla birlikte Covid-19 salgını hala Avrupa'daki durumu etkilediğinden, kapalı mekanlarda faaliyetleri sınırlandırdığından, FIBA herhangi bir zamanda akreditasyon onaylarını geri çekme ve / veya etkinliğe katılmasına izin verilecek medya sayısını sınırlandırma hakkını saklı tutar. Bu durum  FIBA Tıbbi Komisyonu tarafından verilecek tavsiyelere ve ev sahibi ülkelerdeki epidemiyolojik duruma bağlıdır.

* Sorularınız için [email protected] ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE