Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

Basketbol Şampiyonlar Ligi Play-Off Turunda 4. Hafta Maçları Geride Kaldı

24.03.2021


Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden temsilcilerimiz Pınar Karşıyaka, Tofaş ve Türk Telekom, play-off turunda 4. hafta karşılaşmalarını tamamladı. 

Türk Telekom, deplasmanda karşılaştığı Nizhny Novgorod’a 96-82’lik skorla mağlup oldu. Müsabakanın ilk yarısını 52-36 geride tamamlayan temsilcimiz Türk Telekom’da Muhammed Baygül 18 ve Nick Johnson 12 sayı kaydetti. Nizhny Novgorod’da ise Kasey Shepherd 32 sayıyla mücadeleyi noktaladı.

Pınar Karşıyaka ise konuk ettiği Hapoel Unet-Credit Holon’a 77-76 kaybetti. İlk yarıyı 46-37 önde tamamlayan temsilcimiz Pınar Karşıyaka adına Amath M’Baye 17 ve Sek Henry 13 sayıyla oynadı. Hapoel Unet-Credit Holon’da ise CJ Harris 21 sayıyla maçı tamamladı.

Tofaş, sahasında karşı karşıya geldiği Happy Casa Brindisi’ye 91-72’lik skorla mağlup oldu. Müsabakanın ilk yarısını 51-36 geride kapatan temsilcimiz Tofaş’ta Tarik Phillip 22 ve DeVaughn Akoon-Purcell 11 sayı kaydetti. Happy Casa Brindisi’de ise James Bell 16 sayıyla oynadı. Bu sonuçla Tofaş grubunda 4. mağlubiyetini aldı ve bir üst tura çıkma şansını kaybetti.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE