Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde Temsilcilerimizin İlk Hafta Maçları Devam Ediyor

28.10.2020


Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden temsilcilerimiz Darüşşafaka Tekfen, Pınar Karşıyaka ve Türk Telekom ilk hafta maçlarını tamamladı.

Temsilcilerimizden Türk Telekom, sahasında karşılaştığı Hapoel Bank Yahav Jerusalem’i 98-94’lük skorla mağlup etti. Müsabakanın ilk yarısını 49-46 geride tamamlayan Türk Telekom’da Kyle Wiltjer 33, Tyler Ennis 16 ve Erdi Gülaslan 14 sayıyla oynadı. Hapoel Bank Yahav Jerusalem’de ise TaShawn Thomas 21 sayı kaydetti.

İlk hafta mücadelesinde RETAbet Bilbao ile deplasmanda karşılaşan bir diğer ekibimiz Pınar Karşıyaka ise rakibini 81-72 ile geçti. Maçın ilk yarısını 46-42 geride kapatan temsilcimiz Pınar Karşıyaka’da; Amath M’Baye 17 ve Tony Taylor ile Raymar Morgan da 14’er sayıyla oynadı. RETAbet Bilbao’da ise Ondrej Balvin 14 sayıyla maçı tamamladı.

Darüşşafaka Tekfen, sahasında konuk ettiği Filou Oostende’yi 79-74’lük skorla yendi. Mücadelenin ilk yarısını 39-33 önde tamamlayan temsilcimiz Darüşşafaka Tekfen’de Grant Jerrett 27, Andrew Andrews 20 ve Doğuş Özdemiroğlu 17 sayıyla oynadı. Filou Oostende’de ise Jean-Marc Mwema 20 sayı kaydetti.

Bu kupada yer alan bir diğer ekibimiz Galatasaray, ilk hafta mücadelesini 21 Ekim Çarşamba günü oynadı ve deplasmanda Dinamo Sassari'ye 93-84’lük skorla mağlup oldu. Tofaş ise ilk hafta müsabakasında 3 Kasım Salı günü deplasmanda Keravnos ile karşılaşacak.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE