Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde 6. Hafta Maçları Tamamlandı

27.01.2021


Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden temsilcilerimizden Darüşşafaka Tekfen, Pınar Karşıyaka ve Türk Telekom, 6. hafta maçlarını oynadı.

Türk Telekom, sahasında karşılaştığı Igokea’yı 94-86’lık skorla mağlup etti. Müsabakanın ilk yarısını 55-46 önde tamamlayan temsilcimiz Türk Telekom’da Michael Eric 21 ve Nick Johnson 18 sayıyla oynadı. Igokea’da ise Jackie Carmichael 18 sayı kaydetti. Bu sonuçla temsilcimiz Türk Telekom, G Grubu'nu ilk sırada tamamladı.

Pınar Karşıyaka ise konuk ettiği RETABet Bilbao’yu 85-76 yendi. Karşılaşmanın ilk yarısını 44-30 önde kapatan temsilcimiz Pınar Karşıyaka’da Amath M’Baye 23 ve Raymar Morgan 20 sayıyla oynarken, RETABet Bilbao’da ise Alex Reyes 14 sayı kaydetti. Temsilcimiz Pınar Karşıyaka bu sonuçla adını play-off grup aşamasına yazdırdı.

Darüşşafaka Tekfen de deplasmanda karşılaştığı Filou Oostende’ye 77-67’lik skorla kaybetti. İlk yarıyı 43-40 geride kapatan temsilcimiz Darüşşafaka Tekfen’de Grant Jerrett ile Berk Demir 13’er sayıyla oynadı. Filou Oostende’de ise Loic Schwartz 14 sayıyla maçı tamamladı.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE