Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde 5. Hafta Maçları Tamamlandı

13.01.2021


Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden temsilcilerimiz Darüşşafaka Tekfen, Pınar Karşıyaka, Tofaş ve Türk Telekom, 5. hafta maçlarını oynadı.

Tofaş, deplasmanda karşılaştığı JDA Dijon’u 90-61’lik skorla yendi. Müsabakanın ilk yarısını 53-31 önde tamamlayan temsilcimiz Tofaş’ta Tarik Phillip 20 ve Berkan Durmaz 15 sayıyla oynadı. JDA Dijon’da ise Chase Simon 14 sayı kaydetti. 

Pınar Karşıyaka ise Fortitudo Bologna deplasmanında rakibini 78-65’lik skorla mağlup etti. Karşılaşmanın ilk yarısını 45-33 önde kapatan temsilcimiz Pınar Karşıyaka’da Raymar Morgan 22 ve Metecan Birsen 14 sayıyla oynadı. Fortitudo Bologna’da ise Leonardo Tote 14 sayıyla maçı tamamladı.

Darüşşafaka Tekfen, sahasında karşılaştığı Happy Casa Brindisi’ye 87-83 kaybetti. Müsabakanın ilk yarısını 40-39 önde tamamlayan temsilcimiz Darüşşafaka Tekfen’de Andrew Andrews 28 ve Grant Jerrett 16 sayı kaydederken, Happy Casa Brindisi de ise D’Angelo Harrison 24 sayıyla oynadı.

Türk Telekom ise deplasmanda karşılaştığı Hapoel Bank Yahav Jerusalem’i 78-77’lik skorla mağlup etti. İlk yarıyı 49-34 geride kapatan temsilcimiz Türk Telekom’da Sam Dekker 20 ve Nick Johnson 15 sayıyla oynadı. Hapoel Bank Yahav Jerusalem’de ise TaShawn Thomas 15 sayıyla maçı tamamladı. Bu sonuçla 4. galibiyetini alan Türk Telekom, grup maçlarının bitimine bir hafta kala play-off'lara yükselmeyi garantiledi. 

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE