Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

Basketbol Gençler Ligi Kızlar Kategorisi’nde Şampiyon: Fenerbahçe

19.05.2024


19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda oynanan Basketbol Gençler Ligi kızlar kategorisi finalinde Fenerbahçe, Emlak Konut'u 65-50'lik skorla geçerek şampiyonluğa ulaştı.

Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan müsabaka TBF YouTube kanalından naklen yayınlandı. Takımlar final karşılaşmasına üzerinde "19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun" yazılı pankartla çıktılar.

Basketbol Gençler Ligi kızlar kategorisinde şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe’ye şampiyonluk kupası ve madalyalarını TBF Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Şerbetçioğlu ile TBF Genel Sekreteri Dr. Serhan Antalyalı takdim etti.

Final oynama başarısı gösteren Emlak Konut’a ise ikincilik madalyaları ve şildini TBF Erkek Ligleri Direktörü Gökhan Sunter ile TBF Erkek Ligleri Yönetmeni Ozan Yıkılmaz sundu.  

Basketbol Gençler Ligi kızlar kategorisi finalinin en değerli oyuncusu Sudenur Akarpa seçildi. Sudenur Akarpa'ya ödülünü TBF Kadın Milli Takımlar ve Kadın Ligleri Direktörü Nilay Kartaltepe verdi.

Mücadeleyi yöneten hakemler İzel Deniz Pehlivan Çakıcı, Arda Navruz ve Burak Alacar’a teşekkür plaketlerini TBF Genel Sekreter Yardımcısı Ayberk Açık takdim etti.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE