Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

Basketbol Gençler Ligi Gelişim Kampı’nda İkinci Gün Tamamlandı

21.01.2020


İstanbul’da Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen Basketbol Gençler Ligi Gelişim Kampı’nda ikinci gün geride kaldı.

Kampın ikinci günü; Darüşşafaka Tekfen Başantrenörü Selçuk Ernak’ın antrenman seansı ile başladı. Sabah seansında gerçekleştirilen antrenmanda; kırmızı ve siyah takımdan 16 sporcu yer aldı. 1 saat 15 dakika süren antrenman sonunda Selçuk Ernak, sporcu ve antrenörlerle 15 dakikalık sohbet gerçekleştirdi.

Sabah seansının ikinci antrenmanında Galatasaray Doğa Sigorta Başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, 1 saat 15 dakika süren bir çalışma yaptı. Turkuaz ve beyaz takımın 16 sporcusuyla yapılan antrenman sonunda Ertuğrul Erdoğan, sporcularla sohbet etti.

Basketbol Gençler Ligi Gelişim Kampı’nın sabah gerçekleştirilen antrenmanları sonrasında Darüşşafaka Tekfen Başantrenörü Selçuk Ernak ile Galatasaray Doğa Sigorta Başantrenörü Ertuğrul Erdoğan’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi sunuldu. 

Akşam seansında ilk olarak; kırmızı ve siyah takım, kampta yer alan BGL Takım Başantrenörleri  Cem Kulaksız (TED Ankara Kolejliler), Ozan Havuzlu (Anadolu Efes), Semih Soğuksu (Tofaş) ve Tolga Başer (Galatasaray) ile 1.5 saatlik bir antrenman gerçekleştirdi. 

Kampın akşam gerçekleştirilen ikinci antrenmanında ise turkuaz ve beyaz takım, yine kampta yer alan BGL Takım Başantrenörleri Serhan Aydanırığ (Fenerbahçe Beko),  Alper Koç (Darüşşafaka), Eser Orhan (TAC NEF) ve Murat Öney (Türk Telekom) ile 1.5 saatlik bir antrenman yaptı.

Akşam yemeği sonrasında düzenlenen belgesel seansında ‘Zion’ ve ‘Free Solo’ belgesellerini izleyen sporcular, sonrasında TBF Altyapı Faaliyetleri Müdürü Gökhan Sunter ile belgesellerin konuları üzerinden bir sohbet gerçekleştirdi.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE