Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

Basketbol Gençler Ligi 2021-2022 Sezonunda Yer Alacak Takımlar Belli Oldu

10.09.2021


Basketbol Gençler Ligi 2021-2022 sezonunda kızlar ve erkekler kategorilerinde mücadele edecek takımlar, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararla belirlendi.

Ligde kızlar kategorisinde Bellona Kayseri Basketbol, Beşiktaş, Botaş, Çankaya Üniversitesi, ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, Emlak Konut, Fenerbahçe, Galatasaray, Hatayspor ve İstanbul Üniversitesi ekipleri mücadele edecek.

Basketbol Gençler Ligi’nin 2021-2022 sezonunda erkekler kategorisinde yer alacak takımlar ise şu şekilde: Aliağa Petkim Spor, Anadolu Efes, Bahçeşehir Koleji, Beşiktaş, Büyükçekmece Basketbol, Darüşşafaka, Fenerbahçe Beko, Frutti Extra Bursaspor, Galatasaray Nef, Gaziantep Basketbol, Gelişim Koleji, Afyon Belediyesi, Pınar Karşıyaka, Semt77 Yalovaspor, Tarsus Amerikan Koleji, TED Ankara Kolejliler, Teşvikiye, Tofaş, Türk Telekom ve Merkezefendi Belediyesi Basket.

'Basketbol Müsabakalarında Uygulanacak Covid-19 Tedbirleri Protokolü’nün uygulanacağı lig, deplasmanlı olarak oynanacaktır.

2021-2022 sezonu, kızlar kategorisinde 5-7 Kasım, erkekler kategorisinde ise 22-24 Ekim haftasında başlayacaktır.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE