Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

A Kadın Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası Maç Programı Açıklandı

01.04.2021


17-27 Haziran 2021 tarihleri arasında İspanya ile Fransa'nın ortaklaşa düzenleyeceği FIBA 2021 Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda maç saatleri FIBA tarafından belirlendi.

Bosna Hersek, Slovenya ve Belçika ile birlikte C Grubu’nda yer alacak ve maçlarını Fransa’nın Strasbourg kentinde oynayacak olan A Kadın Milli Takımımız, 17 Haziran Perşembe günü ilk maçında Slovenya ile karşılaşacak. Mücadele TSİ 19.00’da başlayacak.

Millilerimiz 18 Haziran Cuma günü ikinci maçında Bosna Hersek ile TSİ 13.00’te karşı karşıya gelirken, gruptaki son maçında ise 20 Haziran Pazar günü TSİ 16.00’da Belçika ile mücadele edecek.

FIBA 2021 Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda dört grupta yer alan 16 takım arasından, grup aşamasını ilk sırada tamamlayan dört takım direkt olarak çeyrek finale yükselirken gruplarını ikinci ve üçüncü sırada tamamlayan takımlar, çapraz eşleşme ile belirlenecek maçlarda çeyrek finale çıkmak için mücadele edecek.

A Kadın Milli Takımımızın maç programı şu şekildedir:

17 Haziran Perşembe

19.00 TÜRKİYE - Slovenya

18 Haziran Cuma

13.00 TÜRKİYE - Bosna Hersek

20 Haziran Pazar

16.00 TÜRKİYE - Belçika

 

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE