Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

A Kadın Milli Takımımız Bosna Hersek ile 7. Kez Karşılaşacak

18.06.2021


FIBA 2021 Kadınlar Avrupa Şampiyonası C Grubu’nda yer alan A Kadın Milli Takımımız, bugün Bosna Hersek ile tarihinde 7. kez karşı karşıya gelecek. 

Ay-yıldızlılarımız, rakibi Bosna Hersek’e karşı ilk sınavını 1997 yılında İtalya’nın Bari şehrinde düzenlenen Akdeniz Oyunları’nda verdi. Millilerimiz, o müsabakayı 80-68’lik skorla kazandı. 

A Kadın Milli Takımımız ile Bosna Hersek, FIBA 2017 Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde iki kez karşılaştı. Ay-yıldızlılarımız, 25 Kasım 2015 tarihinde deplasmanda oynadığı mücadeleyi 79-50, 19 Kasım 2016 tarihinde Ankara’daki karşılaşmayı da 72-68’lik skorlarla galip tamamladı.

Türkiye ile Bosna Hersek arasında daha önce oynanan 6 müsabakayı da Ay-yıldızlılarımız kazanma başarısı gösterdi. İki takımın 7. buluşması, bugün Strasbourg Rhenus Spor Salonu’nda gerçekleşecek. TSİ 13.00’te başlayacak karşılaşma, NTV’den naklen yayınlanacak.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE