Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

A Kadın Milli Takımımız Avrupa Şampiyonası Hazırlıklarına Başladı

10.05.2021


17-27 Haziran 2021 tarihleri arasında İspanya ile Fransa'nın ortaklaşa düzenleyeceği FIBA 2021 Kadınlar Avrupa Şampiyonası’na katılacak A Kadın Milli Takımımız İstanbul’da toplandı. Kampa giren millilerimiz ilk antrenmanını da gerçekleştirdi. 

A Kadın Milli Takımımız Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Türkiye’de iki hazırlık maçı yapacak. 25 Mayıs'ta saat 19.00'da Belarus ile mücadele edecek millilerimiz, 27 Mayıs’ta ise 16.00'da Rusya ile karşı karşıya gelecek. Müsabakalar Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak.

Avrupa Şampiyonası’nda Bosna Hersek, Slovenya ve Belçika ile birlikte C Grubu’nda yer alacak ve maçlarını Fransa’nın Strasbourg kentinde oynayacak olan A Kadın Milli Takımımız, 17 Haziran Perşembe günü ilk maçında TSİ 19.00'da Slovenya ile karşılaşacak. Millilerimiz ikinci maçında 18 Haziran Cuma günü Bosna Hersek ile TSİ 13.00’te karşı karşıya gelirken, gruptaki son maçında ise 20 Haziran Pazar günü TSİ 16.00’da Belçika ile mücadele edecek.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE