Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

A Erkek Milli Takımımız Rusya’yı Mağlup Etti

18.06.2021


FIBA Erkekler Olimpiyat Elemeleri hazırlıklarını sürdüren A Erkek Milli Takımımız, Rusya’yı 80-62'lik skorla yendi. Ay-yıldızlılarımız ile Rusya, 19 Haziran Cumartesi günü ikili temas mücadelesinde bir kez daha karşı karşıya gelecek. Saat 18.00’deki karşılaşma NTV’den canlı olarak ekranlara gelecek.

İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan ve NTV’den de naklen yayınlanan müsabakayı Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Akar, Aydın Şerbetçioğlu ve Alper Arıkoğlu, TBF CEO’su Ömer Onan, TBF Genel Sekreteri Emin Balcı ve TBF yetkilileri takip etti.

Rusya karşısında müsabakaya Şehmus Hazer, Cedi Osman, Buğrahan Tuncer, Sertaç Şanlı ve Alperen Şengün beşiyle başlayan millilerimiz, rakibi karşısında mücadelenin ilk yarısını 34-33 önde tamamladı.

A Erkek Milli Takımımızda Cedi Osman 14, Sertaç Şanlı ve Alperen Şengün 13'er sayı kaydederken Rusya’da ise Timofey Mozgov ve Mikhail Kulagin 12'şer sayıyla mücadeleyi noktaladı.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE