Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

A Erkek Milli Takımımız Letonya’ya Mağlup Oldu

24.02.2023


FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri’nde ikinci tur I Grubu’nda mücadele eden A Erkek Milli Takımımız, Letonya’ya 83-74'lük skorla mağlup oldu.

Millilerimiz ikinci tur I Grubu’ndaki son maçında 27 Şubat Pazartesi günü TSİ 22.30’da Belçika ile karşılaşacak. Mons Arena’da oynanacak müsabaka NTV’den naklen yayınlanacak.

Müsabaka öncesi Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımız anısına saygı duruşunda bulunuldu. A Erkek Milli Takımımızın FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri ikinci turunda Letonya ile oynadığı müsabakasının gelirleri, AFAD iş birliğiyle devam eden konteyner kent çalışmalarına aktarılacaktır.

TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanan ve NTV’den de naklen yayınlanan müsabakayı Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri ve TBF yöneticileri takip etti.

Ay-yıldızlılarımız müsabakaya Doğuş Özdemiroğlu, Onuralp Bitim, Furkan Haltalı, Okben Ulubay ve Yiğitcan Saybir beşiyle başladı. Karşılaşmanın ilk yarısını millilerimiz 49-46 geride tamamladı.

A Erkek Milli Takımımızda Onuralp Bitim 17, Sadık Emir Kabaca ile Yiğit Arslan 15'er sayı kaydetti. Letonya'da ise Arturs Zagars 14 sayıyla oynadı.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE