Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

TEGEP’ten TBF Akademi’ye ‘Toplumsal Katkı Sağlayan Gelişim Projesi’ Ödülü

30.06.2021 12:36:00


Eğitimde teknolojinin gücünü kullanarak sporda erişilebilirliğin sınırlarını ortadan kaldıran ve bilgiyi, basketbola gönül veren herkesle buluşturmayı hedefleyen TBF Akademi, Türkiye Eğitim ve Gelişim Platformu Derneği (TEGEP) tarafından ödüle layık görüldü.

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından hazırlıklarına 2017 yılında başlanıp, 2020 yılında hayata geçirilen TBF Akademi; özel sektörün önde gelen 29 firmasının 43 farklı projeyle yarıştığı süreçte eğitim ve kurumsal dünyanın prestijli organizasyonları arasında yer alan TEGEP Öğrenme ve Gelişim Ödülleri’nde ödül kazanma başarısı gösterdi.

Nisan ayında birinci yılını geride bırakan TBF Akademi; Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin farklı kategorilerde ödül almak için yarıştığı TEGEP Öğrenme ve Gelişim Ödülleri’nde “Toplumsal Katkı Sağlayan Gelişim Projesi” kategorisinde bronz ödülün sahibi oldu.

TBF Akademi Hakkında
TBF Akademi, eğitmen ve katılımcının aynı ortamda, aynı anda bulunmalarına gerek kalmadan gerçekleştirilen eğitim ve öğretim faaliyetlerinin yer aldığı uzaktan eğitim platformudur.  TBF Akademi uzaktan eğitim platformunda yer alan 14.000 kullanıcı 320’den fazla eğitime, 3000’nin üzerinde eğitim materyaline zaman ve yer kısıtlaması olmadan ulaşabilirler.

TBF Akademi platformuyla;
-Eğitimi alma zamanına kendiniz karar verebilir,
-İnternet erişiminin olduğu her yerden eğitimlere ulaşabilir,
-Kendi öğrenme hızınızda, istediğiniz zaman, istediğiniz kadar öğrenebilir,
-Eğitimlere ve bilgiye tekrar tekrar ulaşabilir,
-Eğitim masraflarından tasarruf edebilirsiniz.
TBF Akademi’de antrenör, hakem, yönetici, kondisyoner, veli, sağlık çalışanları ve lig temsilcisi eğitimi bulunmaktadır.

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu - Eğitim Kurulu
Hacı Bayram Mah. Hipodrom Cad. No: 2 Ankara Spor Salonu, Altındağ/ANKARA