Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

2. Kademe (D) Antrenör Kursu Antalya’da Düzenlendi

30.01.2023 11:00:00


2. Kademe (D) Antrenör Kursu 22-29 Ocak 2023 tarihleri arasında Nirvana Cosmopolitan Hotel bünyesindeki Cosmos Sports Center’da gerçekleştirildi.

Eğitimin ilk bölümü “Basketbolda Özel Antrenman Bilgisi” dersinin İnönü Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. M. Emin Kafkas, “Basketbolda İstatistik” ve “Basketbolda Eğitsel Oyunlar” dersinin TBF Öğreticiler Alt Kurul Üyesi Menderes Gümüşdal ve “Performansta Zihinsel Beceriler” dersinin Darüşşafaka SK Psikolojik Performans Danışmanı Ömer Gür tarafından verilmesiyle tamamlandı.

İkinci bölüm ise; “Teknik-Taktik” dersine ait hücum bölümünün TBF Öğreticiler Alt Kurul Üyesi Menderes Gümüşdal, savunma bölümünün ise TBF Eğitim Kurulu Üyesi Metin Ağırbaşoğlu tarafından verilmesiyle geride kaldı.

Toplam 7 gün süren 2. Kademe (D) Antrenör Kursu, TBF Eğitim Kurulu Başkanı Aydın Örs ve TBF Eğitim Kurulu Genel Sekreteri Murat Özyer’in de katılımıyla, 29 Ocak Pazar günü Kırmızı Çizgi SK altyapı takımının destekleriyle yapılan uygulama sınavıyla noktalandı.
 

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu - Eğitim Kurulu
Hacı Bayram Mah. Hipodrom Cad. No: 2 Ankara Spor Salonu, Altındağ/ANKARA