Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

15. Uluslararası Basketbol Antrenör Semineri 2-4 Temmuz'da Düzenlenecek

21.06.2021 14:16:56


Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından 2005 yılından bu yana organize edilen Uluslararası Basketbol Antrenör Semineri’nin 15’incisi, bu yıl 2-4 Temmuz 2021 tarihlerinde “TBF Akademi” platformu üzerinden online olarak canlı düzenlenecek.

Dünya genelinde yaşanan pandemi sebebiyle 2020 yılında ilk defa online olarak “TBF Akademi” platformu üzerinden düzenlenen seminer 42 farklı ülkeden 3077 katılımcı tarafından takip edilmişti. Uluslararası Basketbol Antrenör Semineri’nin 15’incisi bu yıl yine “TBF Akademi” platformu üzerinden düzenlenerek değerli isimleri antrenörlerle buluşturacak.

Açılış konuşmasını Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, TBF Eğitim Kurulu Başkanı Aydın Örs ve TBF Eğitim Kurulu Başkan Vekili ve TÜBAD Başkanı Çetin Yılmaz’ın yapacağı seminerde Ayşim Altay (Zihin Koçu ve Davranış Bilimleri Eğitmeni), Ergin Ataman (Anadolu Efes Başantrenörü), Carla Berube (Princeton Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü), Erdem Can (Fenerbahçe Beko Yardımcı Antrenörü), Prof. Dr. Sinan Dağdelen (TBF Sağlık Kurulu Üyesi), Orhun Ene (A Erkek Milli Takım Başantrenörü), Sinan Güler (Darüşşafaka Tekfen Basketbolcusu), Derviş Gökhan Güney (U19 Erkek Milli Takım Başantrenörü), Nilay Kartaltepe (OGM Ormanspor Basketbolcusu), Prof. Dr. Barış Kocaoğlu (TBF Sağlık Kurulu Üyesi), Dr. Sergio Lara-Bercial (Leeds Beckett Üniversitesi Araştırma Görevlisi), Oğuz Savaş (Frutti Extra Bursaspor Basketbolcusu), Samir Seleskovic (Tofaş Altyapı Teknik Koordinatörü ve Bireysel Gelişim Antrenörü), Dr. Keramettin Şar (Acıbadem Sağlık Grubu), Ozan Şirikçi (Anadolu Efes Atletik Performans Antrenörü) ve Doç. Dr. İlker Yücesir (TBF Sağlık Kurulu Üyesi) yer alacak.*

Covid-19 pandemi sürecinin sebep olduğu şartlar göz önünde bulundurularak, antrenörlerin sağlığını riske etmemek amacıyla internet üzerinden canlı yayınla düzenlenecek seminerin pandemi dönemine özel olarak 550 TL yerine 100 TL’lik katılım bedeli ile gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı.

TBF önderliğinde, FIBA (Uluslararası Basketbol Federasyonu), WABC (Dünya Basketbol Antrenörleri Birliği) ve TÜBAD (Türkiye Basketbol Antrenörler Derneği) iş birlikleriyle düzenlenecek FIBA onaylı seminer, Türkçe ve İngilizce dillerinde yayınlanacak.

Seminer programı için tıklayınız.

TBF Akademi üyesi olmayanların kaydını tamamlamaları adına TBF Akademi platformundan başvuru yapmaları gerekmektedir. 

Önemli Not: 2021-2022 sezonu vize işlemini gerçekleştirmek isteyen antrenörlerin, 2021-2022 sezonunu kapsayan en az bir seminere katılmaları zorunludur.

*Eğitmen isimleri soyad harf sırasına göre dizilmiştir.

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu - Eğitim Kurulu
Hacı Bayram Mah. Hipodrom Cad. No: 2 Ankara Spor Salonu, Altındağ/ANKARA