Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

Özlem Yalman Kadınlar Avrupa Şampiyonası'nda Görev Yapacak

19.04.2021


FIBA, 17-27 Haziran 2021 tarihleri arasında İspanya ile Fransa'nın ortaklaşa düzenleyeceği 2021 Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda A klasman hakemlerimizden Özlem Yalman’ı görevlendirdi.

Özlem Yalman, İstanbul’da düzenlenen 2021 Kadınlar EuroLeague Dörtlü Final organizasyonu final karşılaşmasında ve 2019 yılında yine Kadınlar EuroLeague Dörtlü Finali'nin final müsabakasında düdük çalmıştı.

Turnuvada A klasman hakemimiz Özlem Yalman’ın yanı sıra Jan Baloun (Çekya), Mila Cavara (Bosna-Hersek), Elena Chernova (Rusya), Geert Jacobs (Belçika), Jasmina Juras (Sırbistan), Apostolos Kalpakas (İsveç), Charalampos Karakatsounis (Yunanistan), Marek Kukelcik (Slovakya), Slivia Marziali (İtalya), Esperanza Mendoza Holgado (İspanya), Marion Ortis (Fransa), Andresi Sharapa (Belarus), Jelena Tomic (Hırvatistan), Radomir Vojinovic (Kuzey Makedonya) ve Blaz Zupancic (Slovenya) görev yapacak.

FIBA 2021 Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda yer alacak A Kadın Milli Takımımız, Bosna Hersek, Slovenya ve Belçika ile birlikte C Grubu’nda yer alıyor. Millilerimiz grup maçlarını Fransa’nın Strasbourg kentinde oynayacak.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE