Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

Kadınlar Eurocup Gruplarında Temsilcilerimiz İlk Maçlarını Oynayacak

19.01.2021


Kadınlar Eurocup’ta mücadele eden temsilcilerimiz Bellona Kayseri Basketbol, Birevim Elazığ İl Özel İdare, Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol, Hatay Büyükşehir Belediyespor ve OGM Ormanspor, gruplarında ilk maçlarına çıkacak.

A Grubu'nda yer alan Bellona Kayseri Basketbol, Macaristan'ın Györ kentinde oynanacak ilk seride ev sahibi ülke ekiplerinden KSC Szekszard, Uni Gyor ve Ukrayne temsilcisi BC Prometey ile karşı karşıya gelecek. Bellona Kayseri Basketbol, grubundaki ilk karşılaşmasında 19 Ocak Salı günü Uni Gyor ile karşılaşacak. Györ Üniversitesi Spor Salonu'ndaki karşılaşma, TSİ 19.00'da başlayacak.

Hatay Büyükşehir Belediyespor ile Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol, C Grubu'nda maçlarını yapacak. Rusya'nın Sparta&k M.R. Vidnoje ve Macaristan'ın VBW CEKK Cegled ekibinin de yer aldığı C Grubu'nun ilk seri maçları, Hatay'da oynanacak. Hatay Büyükşehir Belediyespor ile Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol, ilk seri maçında 19 Ocak Salı gümü karşı karşıya gelecek. Antakya Spor Salonu'ndaki mücadele, saat 16.00'da oynanacak.

D Grubu'nda yer alan Birevim Elazığ İl Özel İdare, ilk seri maçlarına Çekya'nın Brno kentinde çıkacak. Birevim Elazığ İl Özel İdare, 19 Ocak Salı günü Rusya temsilcisi MBA Moskova ile TSİ 17.00'de karşı karşıya gelecek. Mücadele, Brno Spor Salonu'nda yapılacak. Grupta Birevim Elazığ İl Özel İdare ve MBA Moskova'nın yanı sıra Çekya temsilcisi KP Brno ve Polonya'nın InvestInTheWest ENEA takımı bulunuyor.

OGM Ormanspor'un yer aldığı B Grubu maçları ise Ankara'da oynanacak. Karşılaşmalar M. Sait Zarifoğlu Spor Salonu'nda yapılacak. B Grubu'nda OGM Ormanspor'un yanı sıra Macaristan'dan Aluinvent DVTK ve İsrail'den Ramla takımları yer alacak. İsveç ekibi A3 Basket Umea ise takımda yaşanan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakaları nedeniyle ilk seri maçlarına katılamayacak ve hükmen mağlup sayılacak. Grubun ilk maçında 19 Ocak Salı günü Aluinvent DVTK ile Ramla saat 17.00'de karşılaşacak. OGM Ormanspor, 21 Ocak Perşembe günü Ramla'yla, 22 Ocak Cuma günü ise Aluinvent DVTK takımıyla karşılaşacak. Bu iki karşılaşma da saat 17.00'de başlayacak.

Organizasyonda ikinci seri maçları ise 16 Mart'ta başlayacak. Grupta ilk iki sırayı alan ekipler, adını üst tura yazdıracak.

Temsilcilerimizin maç programı şu şekilde:
19 Ocak Salı 
16.00 Hatay Büyükşehir Belediyespor – Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol
17.00 MBA Moskova – Birevim Elazığ İl Özel İdare
19.00 Uni Gyor – Bellona Kayseri Basketbol

20 Ocak Çarşamba
16.00 VBW CEKK Cegled – Hatay Büyükşehir Belediyespor
19.00 Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol – Sparta&k M.R. Vidnoje 

21 Ocak Perşembe
17.00 Ramla – OGM Ormanspor
17.00 Birevim Elazığ İl Özel İdare – ENEA Gorzow
22.30 Bellona Kayseri Basketbol – KSC Szekszard

22 Ocak Cuma
16.00 Hatay Büyükşehir Belediyespor - Sparta&k M.R. Vidnoje
17.00 OGM Ormanspor – Aluinvent DVTK Miskolc 
19.00 Bellona Kayseri Basketbol – BC Prometey
19.00 VBW CEKK Cegled – Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol
20.00 KP Brno – Birevim Elazığ İl Özel İdare

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE