Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

Garanti BBVA BGL'de Final Heyecanı Bugün Yaşanacak

20.05.2021


Türk basketboluna uzun yıllardır önemli katkılarda bulunan Garanti BBVA sponsorluğunda organize edilen Garanti BBVA Basketbol Gençler Ligi kızlar ve erkekler kategorilerinde play-off final müsabakaları bugün İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak.

Kızlar kategorisinde Çankaya Üniversitesi ile Botaş arasındaki final karşılaşması saat 14.00’te başlayacak. Bu maçın ardından erkekler kategorisinde Fenerbahçe Beko ile Tofaş karşılaşacak. Mücadelenin başlangıç saati 17.00 olarak açıklandı. Müsabakalar Tivibu Spor'dan da canlı olarak yayınlanacak.

Kızlar kategorisi yarı finallerinde Çankaya Üniversitesi, Fenerbahçe’yi 57-48 mağlup ederek finale yükselirken Botaş da Galatasaray'ı 59-45’lik skorla yenip final vizesi almıştı.

Erkekler kategorisinde Tofaş, Empera Halı Gaziantep Basketbol'u yarı finalde 90-65 mağlup ederek finale yükselmişti. Fenerbahçe Beko ise Anadolu Efes’i 87-65’lik skorla yenip finalde Tofaş’ın rakibi olmuştu.

Garanti BBVA BGL’de sezon boyunca müsabakalar Bolu Koru Otel’in ev sahipliğinde düzenlenirken maçlar TBF YouTube’dan da naklen yayınlandı. Organizasyonda tüm takımlar dışarıya kapalı bir şekilde konakladı. Karşılaşmalar tesis içi yürüme mesafesinde bulunan salonda yapıldı.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE