Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

ANADOLU YILDIZLARI TÜRKİYE ŞAMPİYONASI GRUP MÜSABAKALARI

23.12.2019

ANADOLU YILDIZLARI TÜRKİYE ŞAMPİYONASI GRUP MÜSABAKALARI SONA ERDİ...


Sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması, illerdeki yerel faaliyetler sonucu bir üst Gruba katılamayan yetenekli sporcuların spora kazandırılması, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sistemi oluşturulması, tüm paydaşlarının sporun gelişimi için işbirliği içerisinde bulunmalarının sağlanması hedefleri doğrultusunda “ANALİG” oluşturulmuştur.
20-22
 Aralık 2019 tarihleri arasında Anadolu Yıldızlar Ligi Grubu Müsabakaları Tekirdağ da gerçekleştirildi.Yapılan müsabakalar sonunda Kız ve Erkek takımlarımız aldıkları başarılı sonuçlar ile Çanakkale'yi en iyi şekilde temsil edip 17-19 Ocak 2020 tarihlerinde Kütahya da yapılacak Analig Çeyrek Finallerine katılmaya hak kazanmıştır.
Takımlarımızı kutluyor; emeği geçen Antrenörlerimizi,sporcularımızı ve onlara destek veren aileleri candan tebrik ediyor .Başarılarının devamını diliyoruz.

Oynanan maçlar:
Kız:
Çanakkale - İstanbul: 38-66
Çanakkale - Sakarya: 77-25
Çanakkale -  Kırklareli:56-14

Erkek:
Çanakkale - Edirne: 66- 55
Çanakkale - Yalova: 84-65

Haber Ekleri

Daha Fazla Haber Göster

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE