Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MÜSABAKALARI

05.12.2018

GENÇ ERKEK (A) MÜSABAKALARI SONA ERDİ.


Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları 2018-2019 faaliyet programına İl Şampiyonasını Genç Erkekler (A) Basketbol müsabakaları ile startı verdi.  19 Kasım ile 03 Aralık 2018 tarihleri arasında oynanacak olan Genç Erkekler (A) Basketbol müsabakalarına 22 takım katılım sağladı. Atatürk Spor Salonunda oynanan müsabakalara basketbol severler ve velilerde büyük ilgi gösteriyor. Yapılan müsabakalar sonucunda Final de rakibi Final Temel Lisesi ni 54-52 skorla yenen Doğa Koleji Basketbol takımı şampiyon oldu. TED Batman Koleji 3. olarak turnuvayı tamamladı.

                       

“YOĞUN BİR PROGRAMA HAZIRIZ”

2018-2019 Okul Sporlarında bu yıl katılımın yüksek olması için alt yapı çalışmalarını, toplantı ve gerekli önlemleri aldıklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren; “Geçen yıl Okul Sporlarında başarılı bir sezon geçirdik. Bu sezonda daha fazla takımın katılımıyla müsabakalarımız devam etmektedir. Finale kalan her iki okulumuzun kadrosunda basketbol bursu ile okuyan basketbolcularımız çoğunlukta,  Genç Erkek (A) müsabakaları sonucu şampiyon olan Doğa Koleji takımı basketbolcuları, antrenör ve okul yöneticilerini kutluyorum.”diye konuştu. 

Haber Ekleri

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE