Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

EBBL TÜRKİYE YARI FİNALLERİ BATMAN DA

18.05.2018


Türkiye Basketbol Federasyonu EBBL Türkiye Şampiyonası Yarı Finalleri 23-27 Mayıs tarihleri arasında Batman İlimizde yapılacak. Şutim Spor, Yeşilyurt, Malatya Bşb., MKD Bossan, Muğla Üniversitesi Spor Kulübü ve Umurbey Belediye Güreş Spor takımları Yarı Finaller'de mücadele edecek. 

İlimiz 19 Mayıs Spor Salonunda yapılacak müsabakalara tüm spor severler davetlidir. Müsabaka saatleri ilk maç 12:00 da, ikinci maç 14:15 de günün son maçı da saat 16:30 da başlayacaktır. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil EREN  yaptığı açıklamada" Basketbol Federasyonu tarafında ilimizde 23-27 Mayıs tarihlerinde başlayacak olan EBBL Yarı Final müsabakalarını en iyi şekilde yapılması için gereken neyse yapılacağının kimsenin kuşkusu olmasın. Gelen takımlara Batmanı mızın en güzel misafirperverliğini göstereceğiz. Batmanı mınız tanıtımı açısında bu tür organizasyonların yapılması çok fayda sağladığını biliyoruz.  Bu tür organizasyonları basketbol camiasının birlik ve berberliği bütünleştireceğini inanıyorum." diye konuştu. 

Haber Ekleri

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE