Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

C KLASMAN SEÇMELERİ BATMAN’DA

22.04.2018


Türkiye Basketbol Federasyonu MHK tarafında yapılan C Klasman Hakem seçmelerinin son ayağı Batman İlimizde başladı. Doğu ve Güneydoğu İllerden 17 C Klasman Hakem adayının katıldığı seçmeler Atatürk Spor Salonunda yapılmakta olan Liseler arası Basketbol Bahar Turnuvasında görev alarak, kendilerini izlemeye ve  seçmeye gelen MHK Üyesi Rüştü NURAN ve Mehmet KESETATAR ın gözüne girmeye çalıştılar. 

Seçmelerin ilk günü akşamı Batman Basketbol İl Temsilciliği tarafında organize edilen yemeğe ilimizde bulunan tüm hakemler ve MHK üyesi Dr. Rüştü NURAN, Mehmet KESERATAR ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil EREN katıldı. Yemekte  söz alan Eren" Basketbol Federasyonu tarafında ilimizde başlamış olan bu seçmelerde hepinize başarılar diliyorum, Basketbol İl Temsilciliğince organize edilen bu yemekte sizlerle bulunmaktan dolayı mutlu olduğumu, ilimizde sizlerle olmakta ve sizleri ağırlamak çok sevinçli olduğumu bilmenizi isterim. Bu tür organizasyonları basketbol camiasının birlik ve berberliği bütünleştireceğini inanıyorum." diye konuştu. 

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE