Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

Altyapı Antrenör Gelişim Semineri Ankara'da

19.10.2016

TBF Eğitim Kurulu’nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan ulusal altyapı antrenör gelişim semineri 05-06 Kasım 2016 tarihleri arasında Ankara Spor Salonu'nda yapılacak.


05 Kasım’da Ankara Spor Salonu'nda başlayacak olan seminerin kayıt kontrolleri sabah 09.00 –10.00 saatleri arasında yapılacak. Ardından seminer eğitim derslerine geçilecek. Seminere bütün kategorilerde antrenörler katılım sağlayabilecek ve pasif durumda bulunan antrenörler katılım sonunda aktif duruma geçecek. Seminerde, U16 Erkek Milli takım antrenörlerinden Semih Soğuksu, Yeşim Spor Kulübü'nden Cem Çağal, U18 Erkek Milli Takım antrenörlerinden Fatih Elbaş, Darüşşafaka Doğuş Spor Kulübü'nden Fikret Doğan, Banvit Spor Kulübü'nden Menderes Gümüşdal, Tübad’dan Cem Akdağ, TBF Öğreticiler Kurulu'ndan Hayri Solmaz, TBF Eğitim Kurulu'ndan ise Alaeddin Yakan eğitmen olarak görev yapacak.

Haber Ekleri

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE