Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

TÜRKİYE BASKETBOL LİGİ
Nilay Aydoğan Sezonu Özgür Adıgüzel Sezonu

Türkiye Basketbol Ligi’nde Ek Katılım Süreci Başlatıldı

20.09.2019 05:36:00


Türkiye Basketbol Federasyonu Ligler Direktörlüğü tarafından yapılan açıklamayla; 2019-2020 sezonu Türkiye Basketbol Ligi’nde (TBL) ek katılım süreci başlatıldı.
 
20 Ağustos 2019 Salı günü gerçekleştirilen kura çekimi sonrasında, bir takımın eksilmesi nedeniyle ek katılım süreci bir kez daha açılmıştır. Bu süre zarfı içerisinde başvuru yapmak isteyen takımların, 2019-2020 sezonunda TBL’de yer alabilmeleri adına, 23 Eylül Pazartesi günü mesai bitimine kadar evraklarını tamamlayarak başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Bu tarihe kadar yapılan eksik belgeli başvurular ve 23 Eylül Pazartesi gününden sonra yapılacak başvurular geçersiz sayılacaktır.
 
2019 – 2020 SEZONU TÜRKİYE BASKETBOL LİGİ EK BAŞVURU EVRAKLARI
 
1. 30 Haziran 2020 tarihine kadar geçerli Türkiye’de faaliyet gösteren bankalar tarafından Türkiye Basketbol Federasyonu lehine düzenlenmiş 1.000.000,00 TL’lik teminat mektubu veya TBF hesabına ilgili tutarın dönem sonunda iade edilmek üzere yatırılması,
2. Katılım bedeli olan 75.000 TL’nin ödendiğine dair banka dekontu,
3. Müsabakaların oynanacağı salonların yönetimi ile yapılmış olan protokol,
4. 2018 - 2019 sezonunda sporcu ve Antrenörlerine borcunun bulunmadığına dair beyan,
5. Kulübün yetkili(ler)sinin yazışma, tescil lisans işlemlerinde ve sözleşme imzalamaya transfer görüşmesi yapmaya yetkilendirildiğini belgeleyen kulüp imza sirküleri,
6. Kulüp imza sirkülerinin ibraz edilemediği durumlarda ise; kulüp yetkilisinin/yetkililerinin yazışma, tescil, lisans işlemleri, sözleşme imzalama, transfer görüşmesi yapma konularında yetkilendirildiğini gösteren yeni dönem için alınmış Kulüp Yönetim Kurulu kararının noter tasdikli sureti ve Kulüp yetkilisinin/yetkililerinin yeni dönem için alınmış noter tasdikli imza beyannamesi,
7. Kulüp antetli kağıdına yazılmış ve yetkili kişi(ler) tarafından imzalanmış taahhütname metni,
8. Kulüp Bilgi Formu,
9. Takım logosu,
10. Kulüp Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri bildirir liste.  
 
Not:
1. Takımınızın lige katılımının sağlanabilmesi için Kulübünüzün Türkiye Basketbol Federasyonu’na borcunun bulunmaması gerekmektedir.
2. Kulübünüz tarafından doldurulması gereken matbu evraklara http://www.tbf.org.tr/dokumanlar bağlantısından Lige Katılım Evrakları bölümünden ulaşabilirsiniz.
3. Kulüp Bilgi Formu ile istenen dijital dokümanları; “[email protected]” adresine e-posta olarak gönderebilir, http://www.wetransfer.com internet sitesi aracılığı ile paylaşabilirsiniz.
4. Lige katılım başvurunuz kabul edilmediği takdirde teminat mektubunuz ve katılım bedeli iade edilecektir.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)


  • İsim Sponsoru


  • Resmi Sponsorlar

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE