Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

TÜRKİYE BASKETBOL LİGİ
Nilay Aydoğan Sezonu Özgür Adıgüzel Sezonu

FIBA’dan TBF Genel Sekreteri Şengün ve Sağlık Kurulu Üyesi Dr. Yücesir’e Görev

4.10.2019 10:05:00


Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA), 14 Eylül’de gerçekleşen Merkez Kurulu toplantısında 2019-2023 dönemi için belirlediği Komisyon, Çalışma Grupları ve Çalışma Kolları’nı onayladı. Buna göre; Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Genel Sekreteri Serbülent Şengün ve TBF Sağlık Kurulu Üyesi Dr. İlker Yücesir’e, FIBA tarafından görev verildi.

FIBA tarafından yapılan açıklamaya göre; Serbülent Şengün, Müsabakalar Komisyonu üyesi olurken, Dr. İlker Yücesir ise Sağlık Komisyonu üyesi olarak görevlendirildi. Serbülent Şengün Müsabakalar Komisyonu altında yer alan Kulüp Müsabakaları grubunda görev yapacak. Müsabakalar Komisyonu; Milli Takım Müsabakaları, Kulüp Müsabakaları, Altyapı Basketbol Müsabakaları ve Kadın Basketbolu olmak üzere dört alt grupta faaliyet gösteriyor.

Merkez Kurulu toplantısında, ayrıca; Teknik Komisyon, Hukuk Komisyonu, Oyuncular Komisyonu, Finans Komisyonu ve 3x3 Komisyonu üyeleri ile Ulusal Federasyonların Gelişimi Çalışma Grubu, Basketbol Tahkim Mahkemesi (BAT) Başkan ve Asbaşkanı, Temyiz Heyeti Başkan ve Asbaşkanı ile Etik Heyeti üyeleri de belirlendi. 

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)


  • İsim Sponsoru


  • Resmi Sponsorlar

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE