Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

Türk Kızılayı’na Destek !!!

21.12.2016

Türkiye Basketbol Federasyonu ve Türk Kızılayı “Haleplileri Görmezden Gelmeyin” kampanyası ile Halep’te devam eden insanlık dramının mağdurlarına destek vermek için kolları sıvadı…


“Haleplileri Görmezden Gelmeyin” başlığı altında başlatılan kampanya ile ilgili TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, “Halep’te yaşanan insanlık dramına federasyon olarak kayıtsız kalamazdık. Bu nedenle Türk Kızılayı ve sporcularımızla birlikte bu kampanyayı başlattık. Kadın – erkek, çocuk ve hatta bebek demeden binlerce masum insanın içinde bulunduğu bu insanlık dışı vahşeti kınıyoruz. Hayat mücadelesi veren binlerce insanın sağlık ihtiyaçlarının karşılanması için başlattığımız bu kampanyaya Türk halkının duyarsız kalmayacağına inancımız sonsuz… Herkesin desteğini bekliyoruz. Bir mesajınızla belki bir can kurtulacak. Türk sporcuları Helip’i görmezden gelmiyor” dedi.

Haleplileri Görmezden Gelmeyin Kampanyası için;
HALEP yazıp, 2868’e göndererek Halep’in sağlık ihtiyaçlarını karşılayın.

Ya da ; 
Ziraat Bankası Bakanlıklar Ankara Kamu Girişimci Şubesi 
TR80 0001 0025 3200 0028 6852 09
no’lu banka hesabına yapacağınız bağışlar için açıklama bölümüne “Sporcular Halep” olarak belirtilmesi yeterli olacaktır. 

Ayrıca Türk Kızılayı web sitesini  ziyaret ederek de bağışta bulunulabilir.
www.kizilay.org.tr

Haber Ekleri

Daha Fazla Haber Göster

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE