Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

KARABÜK C KLASMAN HAKEMİ MERİÇ BAYAZIT

Label


            İlimizde 2013-2014 Sezonun da aday hakem olarak başlayan ve 2015-2016 sezonunda il hakemliğine yükselen Meriç BAYAZIT hakemliğe başladığı günden itibaren Karabük ilinde oynanan çok sayıda müsabakada görev almıştır. İlk defa 2017-2018 sezonunda C klasman hakemliğine aday gösterilen BAYAZIT, Eskişehirde düzenlenen ve  MHK Başkan Yardımcısı Engin KENNERMAN ile MHK Eğitim Koordinatörü Murat BİRİCİK ' in takip ettiği Turnuvalarda 2018-2019 C Klasman hakem listesine girmeyi başarmıştır. Toplamda Türkiye genelinde bulunan C klasman hakem sayısı ise 2018-2019 sezonu için 220 olarak belirlenmiştir. 

            Bunların neticesinde 10-12 Eylül tarihinde Eskişehir Anemon Otelde düzenlenecek olan C klasmanı Hakem Seminerine İlimiz hakemlerinden Meriç BAYAZIT davet edilmiştir.  Karabük Basketbol İl Temsilciliği olarak BAYAZIT'ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz. 

Haber Ekleri

Daha Fazla Haber Göster

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE