Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

İL TEMSİLCİLİĞİNDEN KINAMA

22.02.2018

Okulsporları Küçük Erkekler Yarı Final Müsabakası Bahçeşehir Koleji-Türk Telekom orta okulu arasında oynanan karşılaşmada Hakemimiz Yunus Emre FEDEKAR'A yapılan fiili saldırıyı şiddetle kınıyoruz.


KINAMA.!
2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okulsporları Küçük Erkekler Müsabakasında Özel Bahçeşehir Orta Okulu-Türk Telekom Orta Okulu Müsabakasında Yardımcı Hakemimiz Sayın Yunus Emre FEDEKAR,A yapılan fiili saldırıyı Esefle kınarken Sorumlular hakkında hukuki sürecin başladığı Ve il temsilciliği olarak sürecin takipçisi olacağımızın bilinmesini isteriz.Okul İdarecilerin ve antrenörlerin Yaşları Çok küçük sporcu öğrencilerin gözleri önünde Yaptıkları Hareketlere daha dikkat etmeleri,Örnek olması gerekmektedir.Çocuklarımızın bu olaylar karşısında Psikolojik şiddete maruz bırakılması nedeniyle ilgili kişi hakkında okul sporları tertip komitesi il disiplin kuruluna sevkinin de takipçisi olacağımızın bilinmesini isteriz.
Bu Çocuklar Bizim,Basketbolun bir oyun olduğunu çocukları mutlu etmek için yapılan bir etkinlik olduğu bilinciyle değerlendirilirse daha güzel sonuçlar doğuracağına olan inancımız tamdır.

Mustafa DAĞLI
TBF K.MARAŞ İL TEMSİLCİSİ

Haber Ekleri

Daha Fazla Haber Göster

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE