Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

VETERANLAR BASKETBOL BELEDİYE KUPASI SON BULDU

24.08.2018

HAKKARİ BELEDİYESİ VE BASKETBOL İL TEMSİLCİLİĞİ TARAFINDAN ORTAKLAŞA BİRİNCİSİ DÜZENLENEN VETERANLAR BASKETBOL KUPASI BÜYÜK BİR İLGİ GÖRDÜ.


Hakkâri Belediyesi tarafından Türkiye Basketbol Federasyonu Hakkâri İl Temsilciliği işbirliğiyle düzenlenen "Veteranlar Basketbol Turnuvası", oynanan final müsabakasıyla sona erdi.
21 Nisan 2018 tarihinde 12 takımdan 147 sporcunun katılımıyla başlayan turnuvada rakiplerini yenen Milli Eğitim Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü Basketbol Takımları, bugün oynanan final müsabakasında karşı karşıya geldi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Salonunda oynanan müsabakayı Vali Cüneyit Orhan Toprak, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, Türkiye Basketbol Federasyonu Hakkâri İl Temsilcisi Yakup Aktaş, kamu kurum ve kuruluş amirleri ile çok sayıda sporsever izledi.
Oldukça çekişmeli geçen müsabakada Emniyet Müdürlüğü Basketbol Takımını 53-43 yenen Milli Eğitim Müdürlüğü Basketbol Takımı, turnuvanın şampiyonu olurken, Hakkâri Üniversitesi ve 23 Nisan Basketbol Takımları ise üçüncülüğü paylaştı.
Vali Cüneyit Orhan Toprak, turnuvada 275 basketle en çok sayı kaydeden Milli Eğitim Müdürlüğü Basketbol Takımı oyuncusu Erol Hanligil, en centilmen oyuncu seçilen Jandarma Komutanlığı Basketbol Takımı oyuncusu Efraim Doğan ve müsabaka hakemlerine plaket, dereceye giren takımlara da kupa ve madalyalarını vererek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Ayrıca turnuva kapsamında Vali Cüneyit Orhan Toprak ve Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim tarafından basketbol oynayan 250 çocuğa da basketbol topu dağıtıldı.

Daha Fazla Haber Göster

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE