Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

TBF Basketbolcu Havuzu Tarama Programı’nın 2. Aşaması Başladı

14.06.2019

Türkiye Basketbol Federasyonu, Basketbolcu Havuzu Tarama Programı’nın 2. aşaması başladı.


Türkiye Basketbol Federasyonu, Basketbolcu Havuzu Tarama Programı’nın 2. aşaması başladı.

İkinci aşama antrenmanları, Adana, Antalya Ankara, Bandırma, İstanbul ve İzmir’de 17-18 Mayıs 2019 tarihlerinde gerçekleşti.

Adana ayağında; 8 farklı ildeki 24 takımdan toplamda 50’den fazla, Antalya ayağında, 3 farklı ildeki 9 takımdan toplamda 25’den fazla, Ankara ayağında, 18 farklı ildeki 54 takımdan toplamda 80’den fazla, Bandırma ayağında, 3 farklı ildeki 19 takımdan toplamda 50’den fazla, İstanbul ayağında, 8 farklı ildeki 81 takımdan toplamda 190’dan fazla ve İzmir ayağında da 6 farklı ildeki 31 takımdan toplamda 60’dan fazla basketbolcu davet edildi.

İkinci aşamaya katılımı belirlenen basketbolcuların kulüplerine bilgilendirme yapılırken, taramanın bu aşamasındaki antrenmanlarda teknik ve antropometrik ölçümler 1. aşamaya göre farklı başlıklar üzerinden gerçekleştirildi.

Programın üçüncü aşamasına katılacak olan basketbolcuların bilgileri, yine kulüplerine Haziran ayı başında paylaşılacak.







Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE