Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

Basketbolcu Havuzu Tarama Programı 30 Ayrı İlde Basketbolcularla Buluştu

16.03.2019

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından ‘Basketbolcu Havuzu Tarama Programı’, 30 ayrı ilde basketbolcularla buluştu.


Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından ‘Basketbolcu Havuzu Tarama Programı’, 30 ayrı ilde basketbolcularla buluştu.

Geçtiğimiz hafta sonu 7 farklı milli takım antrenör grubu, eş zamanlı olarak 27 ilde yapılan çalışmalar ve ölçümlerde toplamda 32 ildeki basketbolcuya direkt olarak ulaştı.

Erkek basketbolcu tarama programında şu ana kadar toplamda 39 ilde, 500’den fazla takıma ulaşıldı ve 2400’den fazla basketbolcu programa dahil oldu. Erkek taramalarının birinci etabı, Nisan ayında toplamda 36 ilden basketbolcuların 14 farklı ilde düzenlenecek antrenmanlarla tamamlanacak.

Kızlarda ise programın devamı, 24 Mart Pazar günü Bursa’da Nilüfer Tofaş Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Bu taramaya Bursa ve Yalova’dan 2006 doğumlu 45 ve 2005 doğumlu 30 basketbolcu katıldı.

Basketbolcu Havuzu Tarama Programı'nın bir sonraki erkek antrenmanı, 30 Mart Cumartesi günü Antalya'da Döşemealtı Spor Salonu’nda, kız Basketbolcu Havuzu Tarama Programı’nda ise 7 Nisan 2019 Pazar günü Ankara Spor Salonu'nda (Küçük Salon), gerçekleştirilecek. Taramaya, Ankara ilinden sisteme kaydolan 2005-2006 doğumlu lisanslı kız basketbolcular katılabilecek.

“Basketbolcu Havuzu Tarama Programı” hakkında detaylara ulaşmak için tıklayınız

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE