Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

A Erkek Milli Takımımız Suzhou’daki Beşinci Gününü Tamamladı

26.08.2019

Dünya Kupası hazırlıklarına Çin'in Suzhou kentinde devam eden A Erkek Milli Takımımız, şehirdeki beşinci gününü tek antrenman ile kapattı.


Çin'de, 31 Ağustos - 15 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek FIBA 2019 Dünya Kupası hazırlıklarına ev sahibi ülkenin Suzhou şehrinde devam eden A Erkek Milli Takımımız, beşinci gününü tek antrenman ile tamamladı.

Suzhou Spor Merkezi’ndeki antrenmanda millilerimiz, şut çalışmaları yaparken ufak sakatlıkları bulunan Scottie Vilbekin ve Ersan İlyasova çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü.

Suzhou'daki Atlas Turnuvası ile FIBA 2019 Dünya Kupası hazırlıklarını tamamlayacak olan millilerimiz 27 Ağustos Salı günü, TSİ 11.30'da üçüncülük karşılaşması oynayacak.

Millilerimizin rakibi 26 Ağustos Pazartesi günü, TSİ 14.30'da oynanacak Yunanistan - Dominik Cumhuriyeti yarı final mücadelesini kaybeden taraf olacak.










,
Daha Fazla Haber Göster

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE