Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

26. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası Biletleri Satışa Sunuldu

08.10.2018

26.Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda 10 Ekim Çarşamba günü saat 19:00’da oynanacak Fenerbahçe - Hatay Büyükşehir Belediyespor mücadelesinin biletleri satışa sunuldu.


Adana ASKİ Spor Salonu’nda Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin son şampiyonu Fenerbahçe ve PTT Kadınlar Türkiye Kupası’nın son finalisti Hatay Büyükşehir Belediyespor arasında 10 Ekim Çarşamba günü saat 19:00’da oynanacak 26.Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası mücadelesini izlemek isteyen basketbolseverler, biletleri Mobilet’ten temin edebilirler.

İlki 1992-1993 sezonunda oynanan Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda art arda 15. toplamda ise 20. finaline çıkmaya hazırlanan Fenerbahçe, 11 şampiyonlukla kupa tarihinin en başarılı ekibi. Geçen yıl Gaziantep’te düzenlenen 25. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası Finali’nde Fenerbahçe, Yakın Doğu Üniversitesi ile karşılaşırken, rakibine 75-59 mağlup oldu. Sarı Lacivertli ekip bu organizasyondaki son şampiyonluğuna 2015 yılında Galatasaray’ı 52-48 yenerek ulaşmıştı.

Hatay Büyükşehir Belediyespor ise kupa tarihinde oynadığı tek finalde 2016 yılında Fenerbahçe’yi mağlup etmeyi başarmıştı.

Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası karşılaşmasına bilet satın almak için tıklayınız

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE