Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

20 Yaş Altı Kız Milli Takımımız Finlandiya’ya Mağlup Oldu

02.08.2019

FIBA 20 Yaş Altı Kızlar Avrupa Şampiyonası B Ligi’nde mücadele eden milli takımımız, ikinci tur ilk maçında Finlandiya’ya 62-53 yenildi.


Kosova’nın başkenti Priştine’nin ev sahipliğinde düzenlenmekte olan FIBA 20 Yaş Altı Kızlar Avrupa Şampiyonası B Ligi’nde C Grubu’nu lider olarak tamamlayan millilerimiz, ikinci turda F Grubu’nda oynadığı ikinci maçta D Grubu birincisi Finlandiya ile oynadığı karşılamayı 62-53 kaybetti.

20 Yaş Altı Kız Milli Takımımız karşılaşmanın ilk yarısını 36-21 geride tamamladı. Ay-yıldızlılarımızda Derin Erdoğan 14, İlayda Güner 12, Elif Bayram 9 sayı ile maçı tamamladı.

Ay-yıldızlılarımız ikinci turda F Grubu’nda oynadığı ilk maçta da Bulgaristan’a 70-58 mağlup olmuştu. Alınan bu sonuçların ardından millilerimiz F Grubu’nu üçüncü sırada tamamlarken, Finlandiya birinci, Bulgaristan ikinci, Romanya ise dördüncü oldu. Milli takımımız, 10 Ağustos Cumartesi günü TSİ 20.00’de E Grubu üçüncüsü İsrail ile 5-8 klasman maçı oynayacak.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE