Türkiye Basketbol Federasyonu

Şu an kullandığınız Internet Explorer bir çok modern web teknolojisini desteklememektedir. Bu sebeple sitemizi görüntülerken sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Google Chrome Mozilla Firefox veya Microsoft Edge gibi daha modern bir internet tarayıcı kullanmanızı öneririz.

Sağlıklı Basketbolcu Çocuk Sempozyumu, 18 Kasım Pazar Günü İstanbul'da gerçekleştiriliyor

Label


Türkiye Basketbol Federasyonu Sağlık Kurulu tarafından Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan sempozyum saat 10:00’da başlayacak.

Basketbola gönül veren, altyapı düzeyindeki tüm sporcular ve ailelerine sporcu sağlığını etkileyen konulara yönelik bilgilendirme amaçlı olarak yapılacak olan sempozyum 18 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek. Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nden konularında uzman birçok konuşmacının katılacağı toplantıda sporcu çocuk psikolojisi, sporcu beslenmesi, basketbol yaralanmalarından korunma ve sporcu çocuklarda performans gibi oyuncu sağlığı ve başarısını etkileyen önemli konular irdelenecek.

“Sağlıkla daha yükseğe” teması ile yapılacak sempozyuma; 7 yaşından 18 yaşına kadar basketbol ile hangi seviyede olursa olsun ilgilenen oyuncular ve aileleri ayrıca basketbolcu sağlığı ile ilgili antrenör ve sağlık profesyonelleri davetlidir.

Program akışına dosyasından ulaşabilirsiniz.

Haber Ekleri

Sosyal Medya Hesaplarımız

Mobil App İndir (Ücretsiz)

Türkiye Basketbol Federasyonu
Sinan Erdem Spor Salonu, Zuhuratbaba Mahallesi, Mustafa Sarıçiçek Bulvarı, No:6, 34147 Bakırköy, İSTANBUL, TÜRKİYE